ÇOK SESLİ MÜZİK ŞÖLENİ

21 Mayıs 2018

ÇOK SESLİ MÜZİK ŞÖLENİ

15 Mayıs 2018 saat 19.00’da okulumuzda yapılan müzik şöleninde öğrencilerimiz ve velilerimiz müzik dolu dakikalar geçirmişlerdir.

Konserimiz 3 bölümden oluşmuştur;
1. bölümde 4. Sınıf öğrencilerimiz, Dostluk Şarkısı, İzindeyiz Yüce Atam, La Isla Bonita eselerini başarıyla seslendirmişlerdir.
2. bölümde Okulumuz velilerinden Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim üyelerinden Sayın Doç. Bülent Akdeniz eşi Özlem Akdeniz kemanlarıyla Sayın Doç. Arman Artaç Piyanosu ile klasik ve halk ezgilerimizden eserler sunmuşlardır. Değerli sanatçılarımız Bülent Akdeniz ve Özlem Akdeniz’in oğlu olan okulumuz 2-D sınıfı öğrencisi Emir Akdeniz kemanıyla iki parça çalarak programımıza renk katmıştır.
3. bölümde 9. sınıf öğrencilerimiz Gençlik Kanonları, Ali Paşa, Madrigal, Bom Bili Bili Bom ve Eye of the Tiger gibi çok sesli eserler seslendirmişlerdir.

Konserimizin finalinde 4. ve 9. sınıflarımız ve sanatçılarımız hep birlikte ‘’Memleketim’’ şarkısı ile şöleni başarıyla tamamlamıştır.