CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAKTIR

28 Ekim 2021

CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAKTIR

Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü Gelişim ailesi olarak büyük bir coşkuyla kutladık.

Törende Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aslı Kadriye Durgut’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerimizin okuduğu “Cumhuriyet” şiirleri coşkuyu artırdı. Cumhuriyet’in zorlu kuruluş süreci ve Cumhuriyet’in bize kazandırdıklarıyla ilgili “CUMHURİYET’E GİDEN YOL” konulu sunumun ardından, koronun seslendirdiği oratoryo ve marşlar coşkuyu artırdı. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz bayraklarla, alkışlarla marşlara eşlik etti.

Matematik öğretmenlerimizin düzenlediği mangala yarışmasında ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizin düzenlediği atletizm yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Satranç Federasyonunun il çapında düzenlediği turnuvada 1. olan öğrencimiz Murat Arda Kılıç’a da ödülü takdim edildi.

Törenin son bölümünde 7. sınıf öğrencilerimizin sunduğu vals gösterisi törene renk kattı. Kapanışta Onuncu Yıl Marşı’yla öğrencilerimiz sınıflarına uğurlandı.