DEDE TORUN MAVİ KAPAK PROJESİ OKULUMUZDA

21 Aralık 2023

DEDE TORUN MAVİ KAPAK PROJESİ OKULUMUZDA

Okulumuz Zeytin Çevre Kulübü olarak "Dede-Torun Mavi Kapak" projesinin yürütücüleri sevgili Halit Aydoğan ve Melike Nur Sarıtaş`ı konuk ettik. 16 yıldır başarıyla yürüttükleri projelerinden detaylı şekilde bahsederek öğrencilerimizin konu hakkında bilgilenmesini sağladı.

Toplanan kapakların tekerlekli sandalyelere dönüşerek engelli insanların hayatlarına nasıl dokunabileceklerini ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz merak ettiklerini sorma fırsatı buldu. Kapakların sağlıklı ve düzenli şekilde toplanabilmesi için okulumuz katlarına kutular yerleştiren kulüp öğrencilerimiz konu ile ilgili gerekli hassasiyet ve özenin gösterilmesi yolunda ilk adımı atmış oldular. Haydi Gelişim, kapaklar çöpe değil kapak toplama kutularına!