DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ

25 Nisan 2019

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerinden Aybars Uçak, Başar Göker, Melis Özkan, Melis Gezgin, 5. sınıf öğrencilerinden Bulut Aydemir ve Baki Efe Bekçi 21. yy becerileri kazandırmayı, öğrenmeye karşı ilgi ve merak arttırmayı, bilim teknoloji okur yazarı bireyler geliştirmeyi hedefleyen, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından hayata geçirilen “Geleceğin Teknoloji Yıldızları” programı kapsamında Deneyap Teknoloji Atölyeleri seçme sınavının 1. aşamasını başarıyla geçerek 2. aşamaya katılmaya hak kazanmışlardır.

"Üretim ve Tasarım”, “Robotik Kodlama”, “Elektronik Programlama”, “Siber Güvenlik”, “Nanoteknoloji”, “ Yapay Zeka” gibi alanlarda eğitim almayı hedefleyen öğrencilerimizi tebrik eder, 2. aşamada başarılar dileriz.