DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ

29 Nisan 2019

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ

Milli teknoloji hamlesinde rol alacak gençlerin gelişimlerini sağlamak üzere kurulan, geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirme amacıyla “Geleceğin Teknoloji Yıldızları” programı kapsamında yürütülen Deneyap teknoloji atölyeleri seçmelerine 9.sınıf öğrencilerimiz de katıldı. Deneyap Teknoloji Atölyeleri eğitimleri ile, 21. yy becerileri kazandırmayı, öğrenmeye karşı ilgi ve merak arttırmayı, kariyer bilinci oluşturmayı, bilim ve teknoloji okuryazarı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen programın ilk aşaması olan yazılı sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz; Doğukan PİRLİ, Ceyhun BİLGİÇ, Mehmet Ali BİÇER ve Beray ELİTEZ ikinci aşamaya geçmeye hak kazandılar.

"Üretim ve Tasarım", "Robotik ve Kodlama", "Elektronik Programlama, "Nesnelerin İnterneti", "Siber Güvenlik", "Enerji Teknolojileri", “Nanoteknoloji”, “Mobil Uygulama”, “Yapay Zeka”, "Havacılık ve Uzay" gibi alanlarda 36 aylık eğitim almayı hedefleyen öğrencilerimize, 5 Mayıs Pazar Günü Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan uygulama temelli proje çalışması aşamasında başarılar diliyoruz.