DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDEYDİK

12 Nisan 2018

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDEYDİK

11 Nisan Çarşamba günü Diş Hekimliği Fakültesini hedefleyen 10.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Şevki Bayrakdar bir araya geldi.
Fakülte birimlerini sırasıyla gezen öğrencilerimizi,ilk müdahale,görüntüleme birimi,lokal girişim alanı,pedodonti, endodonti-protetik diş tedavisi,periodontoloji, restoratif diş tedavisi, ortodonti, entegre klinik hakkında bilgilendiren Dr.Öğr.Üyesi Bayrakdar, öğrencilerimizin merak ettiği soruları da cevapladı.
Kariyer planlama kapsamında yapılan Fakülte ziyaretimiz, Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İlhan Metin Dağsuyu’nun son yüzyılın gelişmiş teknolojik görüntüleme cihazları hakkında öğrencilerimize bilgi vermesi ile son buldu.