DUKE OF EDINBURGH’S ÖDÜL PROGRAMI LİDERLERİ ESKİŞEHİR’DE BULUŞTU

12 Nisan 2018

DUKE OF EDINBURGH’S ÖDÜL PROGRAMI LİDERLERİ ESKİŞEHİR’DE BULUŞTU

7 – 8 Nisan 2018 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Eğitim ve Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen bu yıl 12.’si düzenlenen Ödül Liderleri Toplantısına okulumuz Duke Of Edınburgh’s Intarnatıonal Award Ödül Koordinatörü Perihan Bozbay katıldı.

Kahkaha Terapisti Eser Mutlu ile Kahkaha Yogası yapan ödül liderleri 2017 faaliyet raporunun ve eğitim koordinatörlüğü çalışmalarının paylaşıldığı, uygulamaya yönelik yeniliklerin aktarıldığı toplantının ardından  Hazine Avı oyunu ile Eskişehir’i keşfetti.Ödül progamının temel kategorilerindeki beceri geliştirme,toplum hizmeti ve fiziksel gelişim alanlarında görevlerini tamamlayan liderler sonrasında Sazova Parkın’da dinlendiler.

İkinci gün ise, ödül programının macera keşif ayağındaki yeniliklere yer verilen sunumlar ve sertifika töreni ile program son buldu. Öğrencilerimize büyük katkı sunan bu kişisel gelişim programında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz.