E4I DENEME/KISA FİLM YARIŞMALARININ KAZANANLARI

08 Kasım 2021

E4I DENEME/KISA FİLM YARIŞMALARININ KAZANANLARI

The Winners of E4I Essay/ Short Film Competitions

Gelişim High School Students became the winners of the Essay and Short Film competitions, sponsored by E4I (Education for Innovation). Our students Batuhan Kayatepe, Elif Uz, Cansu Uçar, Naz Ekin Kılınç, Kevser Betül Tetik, Karen Aksu and Meleknaz Demirci wrote their essays on "Climate Change Action Plan - Change something else, not Climate!". Batuhan Kayatepe, Elif Uz , Cansu Uçar, Kevser Betül Tetik and Naz Ekin Kılınç were announced as the winners of the essay competition. Besides, Karen Aksu was awarded as having the best analysis in her essay, Kevser Betül Tetik was awarded as the best solution creator and Melenaz Demirci was awarded as having the most different approach in her essay. In the short film competition, Bahar Karakaş, Batuhan Erzincanlı, Dila Ertaş, Batu Çaysever, Kaan Baykan, Ayşenaz Üçer, Ayşe Aşkın Kurtar, Yavuz Çöklü, Baturalp Kiriş, Uraz Eren Kutalp, Deniz Murat Saral, Sena Melis Özer, Arda Biçer and Efe Çağan Berber took part with a short film and also Batuhan Kayatepe participated in the competition with an animation. Our student`s short film took the 3rd place in the competition. The students who participated in the competition received their certificates with a ceremony that was held by Gelişim Schools. We congratulate our students and wish them continued success.

E4I (İnovasyon için Eğitim) sponsorluğunda düzenlenen Kompozisyon ve Kısa Film yarışmalarında Gelişim Lisesi Öğrencileri birinci oldu. Öğrencilerimiz Batuhan Kayatepe, Elif Uz, Cansu Uçar, Naz Ekin Kılınç, Kevser Betül Tetik, Karen Aksu ve Meleknaz Demirci "İklim Değişikliği Eylem Planı - İklimi Değil Başka Bir Şeyi Değiştirin!" konulu makalelerini yazdılar. Kompozisyon yarışmasının kazananları Batuhan Kayatepe, Elif Uz, Cansu Uçar, Kevser Betül Tetik ve Naz Ekin Kılınç oldu. Ayrıca "en iyi analiz" kompozisyonu ile Karen Aksu, "en iyi çözüm yaratan" kompozisyonu ile Kevser Betül Tetik ve "en farklı yaklaşım" kompozisyonu ile Meleknaz Demirci ödüle layık görüldü. Kısa film yarışmasında ise Bahar Karakaş, Batuhan Erzincanlı, Dila Ertaş, Batu Çaysever, Kaan Baykan, Ayşenaz Üçer, Ayşe Aşkın Kurtar, Yavuz Çöklü, Baturalp Kiriş, Uraz Eren Kutalp, Deniz Murat Saral, Sena Melis Özer, Arda Biçer ve Efe Çağan Berber kısa filmle yer aldılar ve ayrıca Batuhan Kayatepe yarışmaya animasyonla katıldı. Öğrencilerimiz kısa filmi yarışmasında 3. oldu. Yarışmaya katılan öğrenciler sertifikalarını okulumuz tarafından düzenlenen törenle aldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.