EDEBİYAT KULÜPLERİMİZLE GÜMÜŞLÜK EDEBİYAT VE SANAT KAMPIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

17 Mayıs 2023

EDEBİYAT KULÜPLERİMİZLE GÜMÜŞLÜK EDEBİYAT VE SANAT KAMPIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Yaratıcı Yazarlık ve Sosyal Gelişim Kulübü, Münazara Klubü ve Edebiyat Kulübü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen gezimizin ilk gününde bu yıl tüm lise öğrencilerimizle okuduğumuz “Manves City” kitabının yazarı Latife Tekin’in kurucusu olduğu “Gümüşlük Akademisi Vakfı”nı ziyaret ettik. Yazar Mine Söğüt ile “Edebiyat ve Yazarlık” üzerine ve Heykeltıraş Evren Erol ile “Heykelin Hikayesi” üzerine söyleşiler gerçekleştirdik. Ardından öğrencilerimiz Vakıf arazisini ve burada bulunan çeşitli atölyeleri gezdiler.

Gezimizin ikinci gününde Bodrum Kalesi, Sualtı Arkeoloji Müzesi ve Bodrum Deniz Müzesi’ni ziyaret ettik.

Gezimizin üçüncü gününde ise dönüş yolumuz üzerinde bulunan Stratonikeia Antik Kenti ve Ulubey Kanyonu’nu gezerek gezimizi sonlandırdık.