EĞİTİMİN YENİ YÜZÜ “GELİŞİM MICROSOFT PLATFORMU”

06 Ağustos 2021

EĞİTİMİN YENİ YÜZÜ “GELİŞİM MICROSOFT PLATFORMU”

Öğrencilerimizin uzaktan ve yüz yüze eğitim süreçlerinde kullandığı farklı dijital kaynakları bir araya toplamak, öğrenci ve öğretmenlerimizin iletişim kurarak canlı derslerine katılmasına kolaylık sağlamak amacıyla hazırlanan Gelişim Microsoft Platformu ortaokul ve lise öğrencilerimizin kullanımına açıldı.

 

Gelişim Okulları ve Microsoft işbirliğiyle hazırlanmış bir eğitim yazılımı olan Gelişim Microsoft Platformu, üye olan herkesin tek bir kullanıcı adı ve şifre ile yüz yüze ve uzaktan eğitim sürecinde kullanacağı tüm uygulamalara hızlıca ve kolaylıkla ulaşmasına olanak sağlıyor.

 

Web tarayıcıları üzerinden kullanılabilecek platform tam web donanımı sayesinde, işletim sistemine bakılmaksızın tüm cihazlarda web üzerinden bağlanılabilecek yapısıyla Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

 

Öğrencinin her türlü eğitsel kazanımını merkeze alarak, sade ve kullanışlı bir ara yüzle hazırlanan bu yazılım üzerinden okulumuzun kullandığı tüm dijital kaynaklara ve eğitim araçlarına kolaylıkla ve hızlıca ulaşılabiliyor.

 

 

 

 

 

A

 İ

O

 L

 

 

 

4a

4b

4c

4d