EĞLENCELİ BİR BURUN ÖYKÜSÜ

08 Mayıs 2024

EĞLENCELİ BİR BURUN ÖYKÜSÜ

Lise öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “ Eğlenceli Bir Burun Öyküsü” isimli oyun izleyicisiyle buluştu.

Eskişehir Kent Konseyi tarafından büyük sanatçı Kemal Sunal adına düzenlenen 10. Liselerarası Tiyatro Şenliği kapsamında lise öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Eğlenceli Bir Burun Öyküsü” isimli oyun Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Sahnesinde izleyicisiyle buluştu. Lise öğrencilerimizden Aydan Ece Zeybek, Elif Vuran, Ahmet Tuna Yücedağ, Ecem Tekin, Azra Beğenirbaş, Duru Sevil, Ceylin Karataş, Defne Eylül Irmak ve Berkay Vural’ın rol aldığı oyunu izleyiciler büyük bir ilgiyle karşıladı. Öğrencilerimizin hazırladıkları tiyatroyu sergilemelerine fırsat veren Eskişehir Kent Konseyi’ne, tiyatro öğretmenimiz Seyit Tokkarabudak’a ve oyunda görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.