ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARI 10. GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI

06 Haziran 2022

ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARI 10. GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI

Katılan mezun sayımızın her yıl daha da arttığı Eskişehir Gelişim Okulları Geleneksel Mezunlar Buluşmamızın 10’ncusunu 3 Haziran Cuma günü 2 yıl aradan sonra tekrar yüz yüze gerçekleştirdik. Açılış konuşmasını, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren 2015 yılı mezunlarımızdan Gökçe Pişiren gerçekleştirdi.

Lise Yöneticimiz Sinem Beken`in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından çeşitli meslek dallarında olan ve üniversitede okumaya devam eden mezunlarımız ile birlikte 9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz ilgi ve isteklerine göre iki farklı oturumda buluştular.

Oturumların ardından kapanış töreninde ise Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz’ın ve Mezunlar Buluşmasının düzenlenmesinde koordinatörlük eden Lise Rehber Öğretmenimiz Nihan Karakaş’ın konuşmalarından sonra “Plaket Töreni” gerçekleştirildi.