ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARI 11. GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI

13 Haziran 2023

ESKİŞEHİR GELİŞİM OKULLARI 11. GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI

Eskişehir Gelişim Okulları Geleneksel Mezunlar Buluşmamızın 11’incisini 9 Haziran Cuma günü “Mezunlarımızla Kariyer Günü” ve 10 Haziran Cumartesi günü “Mezunlarımızla Buluşma Günü” olarak gerçekleştirdik. Açılış konuşmasını, Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitiren ve Masa Tenisi branşında Avrupa 2.si olan Milli Sporcumuz, 2017 yılı mezunlarımızdan Kerim Özay gerçekleştirdi.

Lise Yöneticimiz Sinem Beken`in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından çeşitli meslek dallarında olan, üniversitede okumaya devam eden mezunlarımız ile birlikte 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz ilgi ve isteklerine göre meslek oturumlarında buluştular. Oturumlar sonrasında yapılan kapanış töreninde ise Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz’ın konuşmasının ardından “Plaket Töreni” gerçekleştirildi.
10 Haziran Cumartesi günü ise okulumuzun Geleneksel Panayır etkinliğinde , katılım gösteren tüm mezunlarımızla keyifli ve eğlenceli bir buluşma gerçekleştirildi.