ESKİŞEHİR GELİŞİM ORTAOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU!

12 Temmuz 2024

ESKİŞEHİR GELİŞİM ORTAOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU!

Öğrencilerimizin heyecanla beklediği 2023-2024 mezuniyet töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

Eskişehir Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz açılış konuşmasında öğretmenlerimizi, velilerimizi ve yöneticilerimizi tebrik ederek öğrencilerimizin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bilimselliği, hür düşünceyi ve evrensel değerleri içselleştirmeleri gerektiğini dile getirdi.

Flama ve bayrak tesliminden sonra dereceye giren öğrencilerimize plaketleri ve ödülleri verildi. Okul birincimiz Kerem BAŞ, şeref kütüğüne ismini çakıp konuşmasını yaptı.

Tüm mezunlarımızın diplomalarını almalarının ve keplerini atmalarının ardından Polytuner grubunun keyifli müzikleri eşliğinde mezuniyet pilavı ikram edildi.