FİZİK BİLİM KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ KAZANIMLARINI PAYLAŞIYOR

07 Nisan 2022

FİZİK BİLİM KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ KAZANIMLARINI PAYLAŞIYOR

Okulumuz Fen ve Anadolu Lisesi Fizik Bilim Kulübü 10. sınıf öğrencileri Anadolu Üniversitesi Fizik Bölümü ziyaretinde edindikleri Elektrik Ünitesi ile ilgili kazanımları, akran öğrenmesi ile 4 ve 7. sınıf öğrencileri ile paylaştılar.

Fizik öğretmenlerimiz rehberliğinde yaptıkları sunum ve hazırladıkları deney düzenekleri ile konunun pekiştirilmesine yardımcı olan öğrencilerimize ve üniversite laboratuvarlarının kapısını açarak deneyimlerini paylaşan ESTÜ Fizik Bölümü, Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr. Abidin Kılıç, Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama Araştırma Birimi Müdürü Sayın Prof. Dr. Sedef Dikmen, Araştırma Görevlisi Orkun Ergürhan ve Araştırma Görevlisi Burak Aratan Hocalarımıza teşekkür ederiz.