GELENEKSEL GELİŞİM PANAYIRI YİNE ÇOK RENKLİ

18 Mayıs 2018

GELENEKSEL GELİŞİM PANAYIRI YİNE ÇOK RENKLİ

Gelişim Okulları panayırı veli, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Şişme oyunlardan, turnuvalara, çekilişlerden standlara, rengarenk görüntülere ev sahipliği yapan Eskişehir Gelişim Okulları yerleşkesinde, program hiç ara vermeden devam etti. Eskrim alanında ulusal ve uluslar arası başarı kazanan öğrencilerimiz panayıra konuk oldu ve yaptıkları gösteri ile konukları eskrimin estetiği ile tanıştırdılar.

Panayır çekilişleri ile birbirinden güzel hediyeler kazanan katılımcılar, lise öğrencilerinden oluşan müzik grubumuzun  konserini izleme fırsatı yakaladılar.

El sanatları, takı tasarım, resim, satranç ve  bilim şenliği stantlarında katılımcılar becerilerini ortaya koydular. Spor müsabakalarıyla keyifli vakit geçiren tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmen ve yöneticilerimize  bu güzel günde bizimle birlikte oldukları için teşekkür ederiz.