GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

09 Nisan 2019

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 5 Nisan tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimizden Kerem Kurnaz (piyano), Elif Demirpençe (piyano), Melek Defne Poyraz (piyano), Aybars Uçak (gitar), Neslişah Erkeneli (piyano), Berk Çakır (gitar), Gülce Devir (gitar), Mısra Çakır (flüt), Yağmur Balaban (flüt), Ayşe Afşar (piyano), Batuhan Öztürk (gitar), Arda Bilimli (piyano), Semih Başar Küçük (piyano), Tuanna Ulus (piyano), Merve Demirpençe (piyano), Ezgi Demirpençe (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.