GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

10 Nisan 2018

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel müzik resitalimiz 6 Nisan tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Utku Oskay (keman), Selen Ateşli (keman), Çağan Yağız Mutlu (keman), Ömer Akgün (gitar), Demir Kumru (gitar), Uygar Akarsu (gitar), Kaan Bora Ekim (gitar), Dila Saygıç (gitar), Nehir Şenbuz (keman), Eymen Oğuz (gitar), Nisa Varsoy (piyano), Leyla Aktürk (piyano), Emre Büyükalp (piyano), Aslıhan Ekim (yan flüt), Çağla Karasu (yan flüt), Tuana Arıcı (yan flüt), Ceyla Azcan (yan flüt) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.