GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

27 Nisan 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 22 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ata Bilgin Şahbaz (gitar), Alp Kemal Kaya (gitar), Bertuğ Turp (gitar), Altay Yurdakul Arda (gitar), Doruk Aslan (gitar), Çağatay Tuncay (gitar), Mustafa Ağır (gitar), Candaş Özcan (gitar), Azra Tatar (gitar), Çağın Bakır (gitar), Eray Angün (gitar), Eymen Şen (keman), Kuzey İmadoğlu (keman), Çınar Uzman (keman), Gizem Akcan (piyano), Çınar Sağdilek (piyano), Defne Karahan (piyano), Demir Özdemir (piyano), Mehmet Eren Yüzüak (piyano), Burcu Elif Akbulut (piyano), Doğa Fatma Durgut (piyano), Ela Barut (piyano), Meriç Pala (piyano), Mehmet Alparslan Aydın (piyano), Selin Gupse Kurt (piyano), Asya Hoşoğlu (piyano), Nehir Aksoy (piyano), Elif Turhan (piyano), Sancak Demir Ay (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.