GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

08 Mayıs 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 26 Nisan tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Mert Kuzey Berberoğlu (gitar), Ömer Jan Kurt (gitar), Yağız Çavuş (gitar), Mehmet Eymen Ay (gitar), Ayşe Balım Can (gitar), Defne Gültekin (gitar), Alper Mamur (gitar), Arda Akcan (gitar), Sarp Ata Kaya (gitar), Ege Yaşar Aytekin (gitar), Ali Kaan Egbatan (gitar), Dila Ezer (gitar), Cesur Emeç (gitar), Zeynep Deniz Üren (gitar), Lina Desticioğlu (gitar), Zülfikar Yıldız (gitar), Güneş Kolağasıoğlu (piyano), Bahar Ertem (piyano), Aybige Olçay (piyano), Çınar Bayrakçı (piyano), Hira Değer (piyano), Melis Şevval Küçük (piyano), Kerem Adıgüzel (piyano), Kerem Cellat (piyano), Melis Yıldız (piyano), Deniz Ilgaz Kökdemir (piyano), İlkim Şenler (piyano), Nisanur Yıldırım (piyano), Ufuk Türkmen (piyano), Zeynep Üner (piyano), Toprak Karslı (piyano), Can Tanrıdiler (piyano), Pelin Ünsal (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.