GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

10 Temmuz 2024

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali, 31 Mayıs tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Can Barış Altınöz (bateri), Eray Gülgeç (bateri), Ozan Emre (bateri), Deniz Gülses (bateri), Kerem Tekeli (bateri), Batuhan Öztürk (bateri), Beren Kireçci (piyano), Bengü Bağubek (piyano), Asya Hoşoğlu (piyano), Kerem Atik (piyano), Kerem Kurnaz (piyano), Feyza Ursavaş (piyano), Tuna Köroğlu (piyano), Beren Bağubek (piyano), Ela Hoşoğlu (keman), Ozan Petek (bateri), Apl Arslan Kızılkaya (bateri) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.