GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

02 Nisan 2019

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 22 Mart tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden Ece Sağlam (piyano), İnci Kahraman Tekin (piyano), Efe Sönmez (piyano), Damla Aksoy (piyano), Berru Şahbaz (piyano), Dila Gültekin (piyano), Eda Balta (piyano), Beren Kireçci (piyano), Ömer Utku Yalçın (piyano), Duru Alya Etiz (gitar), Eylül Kara (gitar), Cansu Koçay (gitar), Başar Gök (gitar), Mercan Sular (keman), Duru Yaman (keman), İsra Yüce (keman), Beren Yıldırım (keman), Zeynep Ataç (piyano), Gülkayra Çetinkaya (piyano), Doruk Küçüksakarya (piyano), Asya Karbeyaz (piyano), Arda İpekli (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.