GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

11 Aralık 2019

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 6 Aralık tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden İpek Öztürk (piyano), Derin Yönlüer (piyano), Çağan özşahin (piyano), Doğa Elmakuşu (piyano), Eda Balta (piyano), Dila Gülteki (piyano), Damla Aksoy (piyano), Dila Saygıç (piyano), Taygun Yıldız (yan flüt), Asya Turan (yan flüt), Ceren Genç (yan flüt), Begüm Büyükbaş (keman), Ahsen Avcı (keman), Duru Arlı (keman), Hasan Hüseyin Tetik (gitar), Selma Esen (gitar) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.