GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

16 Mart 2018

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel müzik resitallerimiz 2 ve 9 Mart tarihlerinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla devam etti. Eylül Yıldırım (piyano), Hürel Koç (piyano), Kerem Ata Çalışkan (piyano) Mercan Sular (piyano), Cansu Koşay (gitar), Yasin Yenigün (gitar), Ali Caner Dural (gitar), Leyla Aktürk (piyano), Zeynep Döngel (keman), İdil Deniz Devrim (gitar), Elif Naz Özdemir (keman), Batuhan Kuru (piyano), Ali Eren Demir (piyano), Duru Arlı (keman), Melek Ada Yürümez (keman), Yağız Kılınç (gitar), Göktuğ Arpacı (gitar), Ece Korkut (gitar), Elif Zülal Karakaya (gitar), Ada Korkmaz (gitar), Kerem Kurnaz (keman), Merve Demirpençe (piyano), Ezgi Demirpençe (piyano), Elif Demirpençe (piyano), Kutay Uçak (piyano), Melis Ateşli (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.