GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

02 Mart 2020

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 21 Şubat tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden Selen İyilik (piyano), Ecem Şahin (piyano), Osman Aras Göker (piyano), Tolga Topçu (piyano), Yavuz Efe Dinç (piyano), Güliz Derin Manavoğlu (keman), Arda Günaydın (keman), Toprak Bursoy (keman), Nehir Tükenmez (piyano), Doğa Alpan (piyano), Duygu Buket Bağ (piyano), İlke Demir (piyano), Lal Öykü Moy (gitar), Ela Yücesoy (gitar), Yiğit Efe Burma (gitar), Berke Devin Kılıç (gitar), Yağız Savaş (gitar), Kerem Baş (yan flüt), Zeynep Naz Yağmur (yan flüt), Gökçe Yenilmez (yan flüt), Ece Karakuş (piyano), Belit İdil Kılıç (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.