GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

05 Mart 2020

GELENEKSEL MÜZİK RESİTALİ

Geleneksel Müzik Resitali 28 Şubat tarihinde öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimizden Özge Bakar (piyano), Eylül Durutaş (piyano), Çınar Ercan (piyano), Ömer Mustafa Sözen (keman), Mehmet Yağız Karasu (keman), Mustafa Zengin (keman), İsmail Efe Akçeşme, Yaprak Ayas (gitar), Özgür Toğram (gitar), Asya Naz Bulutsu (gitar), Öykü Susuz (gitar), Bihter Öngel (gitar), Ece İlke piyano), İpek Miray Özkan (piyano), Kerem Kırca (piyano), Su Gubse Başaran (piyano), Kaan Düzenli (piyano), Ilgaz Akkaya (piyano) resitalleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. Resital sonunda yöneticilerimiz tarafından öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı. Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.