GELİŞİM LONDRA

16 Temmuz 2019

GELİŞİM LONDRA

Eskişehir Gelişim Okulları University of Hertfordshire’daki Trinity sertifika programını başarıyla tamamladı. 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Trinity sertifika programına katılıp sınavlarını başarıyla geçip sertifikalarını almaya hak kazanmalarının yanı sıra öğrencilerimiz kampüs içi ve dışında da Londra, Cambridge ve Windsor başta olmak üzere İngiltere’nin çeşitli şehirlerini keşfettiler. Kampüs içi spor, sanat ve drama etkinlikleri başta olmak üzere kültürler arası etkileşimin yoğunlukta olduğu bu iki hafta boyunca Gelişim Okulları öğrencileri üstün gayret ve başarı gösterdi. Yabancı dil eğitimlerini Trinity Exam sınavı sonunda aldıkları başarılarla gösterirken, farklı kültürler ve yaşam biçimlerine de tanıklık ettiler. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizin bu başarısını kutluyoruz.
GELİSİM LONDON
Eskişehir Gelişim Schools has completed the Trinity Certificate Programme at the University of Hertfordshire successfully. As well as participating in the Trinity Certificate Programme and successfully getting their certificates, our students also explored many cities in England such as London, Cambridge, and Windsor. The students both showed great effort and success in on-campus activities being sports, art and drama classes and managed to interact with fellow international students. While the students excelled in their language abilities and passing the Trinity exam, they also witnessed different cultures and lifestyles. We congratulate all our students who have participated.