GELİŞİM MUN KULÜBÜ MUNBU`19`DAYDI!

05 Şubat 2019

GELİŞİM MUN KULÜBÜ MUNBU`19`DAYDI!

21-24 Ocak tarihlerinde Bilkent Üniversitesi`nin organize ettiği MUNBU`19 MUN konferansındaydık. 4 gün süren konferansta bütün öğrencilerimiz dünya sorunlarını çözmek adına verdikleri önerilerle bizi gururlandırdı. Öğrencilerimizden Mehmet Ali Biçer ve Atlas Deha Coşan UNHCR komitesinde mülteci sorunlarına çözüm ararken, Ezgi Demir, Elif Günaydın ve Can Esen SOCHUM komitesinde göç sorunu ve savaş bölgelerindeki zorluklar hakkında konuştular. Nehir Uztuğ, Mert Konuk ve Emre Kara WHO komitesinde global bir sorun olan akıl ve ruh sağlığıyla ilgili çözüm önerilerini sundular. Damla Damarsoy CEPC, Zeynep Arıman NATO: NAC özel komitelerinde oldukça başarılı tartışmalarda yer aldılar. Ceyhun Bilgiç, Sevgi Başak Acar ve Pınar Işık Kaya NATO: NRC özel komitesinde Rusya ve NATO`ya dair tartışmaları başarıyla gerçekleştirdiler. Katılan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyor, tebrik ediyoruz.