GELİŞİM OKULLARI 2020-2021 EĞİTİM YILINA HAZIR

31 Mart 2021

GELİŞİM OKULLARI 2020-2021 EĞİTİM YILINA HAZIR

Öğretmenlerimiz ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı seminer dönemimize 12 Ağustos Çarşamba günü başladık.

Öğretmenlerimize Okul Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Sönmez ve Okul Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Sayın Erdal Şahbaz açılış konuşmasında, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılındaki tüm hazırlıklarımız ile birlikte "Yüzyüze ve Uzaktan Eğitim Modeli"ne yapılan yatırımlar ve öğretmenlerimizin seminer döneminde Uzaktan Eğitim Modeli ile ilgili alacakları eğitimler hakkında bilgi verdi.

Seminer dönemimizde öğretmenlerimize Pandemi Eğitimi, Yüzyüze ve Uzaktan Eğitim süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Geçtiğimiz yıllarda elde edilen başarılarımızı daha da ileriye taşımayı hedeflediğimiz yeni dönemimizin “GELİŞİM AİLESİ” ne mutluluk ve başarılar getirmesini diliyoruz.