GELİŞİM OKULLARI 4. SATRANÇ TURNUVASI

31 Mart 2020

GELİŞİM OKULLARI 4. SATRANÇ TURNUVASI

07-08 Mart tarihlerinde Eskişehir Satranç İl Temsilciliği desteğiyle ‘’Gelişim Okulları 4. Satranç Turnuvası’’ düzenlendi. Açılış konuşmasını Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Halil Hilmi DARI`nın yaptığı turnuvamızda, 4 farklı kategoride oynanan oyunlar çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Okulumuzdan, ilimiz ve yurt genelinden katılımcıların olduğu turnuvada kategorilerinde ilk 4’e giren sporculara Kupa, Madalya ve Başarı Belgesi, ayrıca tüm katılımcılara Katılım Belgesi verildi.

Okulumuzdan dereceye girerek Kupa ve Madalya kazanan öğrencilerimiz:

9-10 Yaş Kategorisi:
2. Eray ALPARSLAN
4. Tolga TOPÇU

11-12 Yaş Kategorisi:
3. Ozan TAMAM
4. Yasin YENİGÜN

Kategorilerinde dereceye giren sporcular:

7-8 Yaş Kategorisi:
1. Aras Işık GEYİK
2. Selin TORUN
3. Zeynep ÇAKAR
4. Bahadır ORHAN

9-10 Yaş Kategorisi:
1. Çağan ÖZTÜRK
2. Eray ALPARSLAN
3. Akın Sarp KIRIŞ
4. Tolga TOPÇU

11-12 Yaş Kategorisi:
1. Arda Tuna KARACAN
2. Ömer Efe TOPÇU
3. Ozan TAMAM
4. Yasin YENİGÜN

13-18 Yaş Kategorisi
1. Emir İLDAŞER
2. Cem Kaan SUR
3. Furkan GÜDEN
4. Egemen ŞENER

Öğrencilerimizi ve katılan tüm sporcuları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Turnuva açılış konuşmasını yapan TSF Asbaşkanı Halil Hilmi DARI,  turnuvamıza katkıda bulunan Eskişehir Satranç İl Temsilcisi Alihan KARACAN, İl Temsilcisi Yardımcısı İlkin ÇETİNKAYA, Başhakem İsmail ÖLMEZ, turnuvada görev yapan Federasyon hakemleri, kupa ve madalya tasarımlarıyla grafikerimiz Emine AYTEKİN, Yakup KAYA, Afiş çalışmasıyla öğrencimiz Arda TÜRKMEN, Destek Birimler Yöneticimiz Özgür AKTAŞ, satranç öğretmenimiz Deniz YÜCE ile emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.