GELİŞİM OKULLARI FİZİK BİLİM KULÜBÜ ESTÜ FİZİK BÖLÜMÜNDE

02 Temmuz 2024

GELİŞİM OKULLARI FİZİK BİLİM KULÜBÜ ESTÜ FİZİK BÖLÜMÜNDE

Fizik Bilim Kulübü olarak gerçekleştirdiğimiz ESTÜ Fizik Bölümü ziyaretinde öğrencilerimiz Araş. Gör. Burak Aratan hocamız tarafından bilgilendirilerek Termodinamik,Kuantum Fiziği laboratuvarında yapılan deneyleri incelediler. Elektrik ve Manyetizma laboratuvarlarında Dr. Öğr. Üyesi Tülay Tıraş hocamız öncülüğünde deneyler yapma fırsatı buldular. Ayrıca plazma laboratuvarında Prof. Dr. Murat Tanışlı hocamız tarafından plazma konusunda bilgilendirilerek laboratuvar çalışmaları hakkında bilgi edindiler. Daha sonra kulübümüz Bitirme Projeleri Poster Sunum Etkinliğine katılarak projeleri incelediler. Prof. Dr. Engin Tıraş, Prof.Dr. Murat Tanışlı, Dr. Öğr. Gör. Tülay Tıraş ve Araş. Gör. Burak Aratan hocalarımıza destek ve ilgileri için çok teşekkür ederiz.