GELİŞİM OKULLARI MICROSOFT PROJE OKULU

15 Mart 2021

GELİŞİM OKULLARI MICROSOFT PROJE OKULU

Dünyanın en büyük bilişim firması Microsoft, dünya üzerinde çeşitli okullarla işbirliği ve projeler yapmaktadır. Gelişim Okulları yapılan görüşmeler ve varılan anlaşmalar sonucu Microsoft Proje Okulu olmasına uygun görülmüş ve bu alanda Türkiye’deki az sayıda okuldan biri olmuştur.

Projenin başlangıcından bu yana, Gelişim Okulları’nın tüm öğretmenleri canlı derslerde niteliği artırmaktan, Teams, Onenote, Stream gibi çeşitli Microsoft ürünlerini kullanmak, dijital eğitim araçlarını daha üretken kullanmaya varan pek çok konuda eğitim almış ve uluslararası kabul edilirliği olan sertifikalar almaya hak kazanmıştır.

Microsoft ile varılan bu işbirliği sürecinde okulumuzda, Microsoft ürünleri hem yüz yüze hem uzaktan eğitim süreçlerinde kullanılacak ve geliştirilecektir. Gelişim Microsoft Platformu bu işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan öğrencinin tüm dijital eğitim ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasını sağlayan bir eğitim yazılımıdır.