GELİŞİM OKULLARI ÖĞRETMENLERİ II.  ULUSLARARASI COĞRAFYA EĞİTİM KONGRESİ`NDEYDİ

07 Ekim 2019

GELİŞİM OKULLARI ÖĞRETMENLERİ II. ULUSLARARASI COĞRAFYA EĞİTİM KONGRESİ`NDEYDİ

3,4,5 Ekim tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde gerçekleştirilen II. Uluslararası Coğrafya Eğitim Kongresi Okulumuz Coğrafya Öğretmenleri Alev Çelik ve Şeref Şentürk ile Sosyal Bilgiler ögretmenimiz Sema Bensiz`in katılımı ile gerçekleştirildi. Bildiriler, çalıştaylar, paneller, atölyeler, sergiler ile 400 civarı sunumun yapıldığı; yurt dışı ve yurt içi yoğun katılım ile 3 gün boyunca coğrafyanın bugünü ve geleceğine yönelik paylaşımlar gerçekleştirildi. Coğrafya eğitiminin önemi konusunda katılım gösteren tüm paydaşlarla kongrede bir araya gelen öğretmenlerimiz bilgi paylaşımında bulundu. Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen Prof.Dr. Eyüp Artvinli hocamıza ve destek olan kurumlara teşekkür ederiz.