GELİŞİM ORTAOKULU OKUL MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

22 Ekim 2018

GELİŞİM ORTAOKULU OKUL MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

Gelişim Ortaokulu Meclis Başkanlığı seçimleri 19 Ekim 2018 Cuma günü yapıldı. Başkanlık için Jön Türkler grubu ve Girişimci Gelişim Partisi olmak üzere 2 grup aday oldu. Adaylığını koyan gruplar 18 Ekim Perşembe günü Çok Amaçlı Salon’da seçmenlerine hitap ederek vaatleri ve yapacakları çalışmalara ilişkin bilgi verdiler. Cuma günü yapılan seçim sonucunda Okul Meclis Başkanı oy çokluğuyla 8/B sınıfından Defne Öğüç başkanlığındaki Girişimci Gelişim Grubu oldu.
Girişimci Gelişim Grubu 8/A sınıfından İpek Naz Çelen, 8/B sınıfından Defne Öğüç, 8/D sınıfından Ece Işıldı, 7/A sınıfından Efe Çağan Berber, 7/B sınıfından Emre Er, 7/C sınıfından İbrahim Berhem Bora, 7/D sınıfından Bahar Şener, 7/E sınıfından Emir Ömer Fırıncıoğlu, 6/A sınıfından Emir Özgün ve 6/C sınıfından Enes Samuk’tan oluşmaktadır.
Öğrencilere seçim sürecinde yardımcı olan okul Rehber Öğretmenlerimiz Ezgi Özel Demirtaş ve Kübra Kaban, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Sema Bensiz, Seda Yılmaz ve Ahmet Hıdımoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyor, Girişimci Gelişim grubuna çalışmalarında başarılar diliyoruz.