GELİŞİM SUYU TASARRUFLU KULLANMAKLA BAŞLAR

26 Mart 2018

GELİŞİM SUYU TASARRUFLU KULLANMAKLA BAŞLAR

Ortaokul Fen Bilimleri Zümresi 19-23 Mart haftasında öğrencilerimize suyun önemi, suyun tasarrufu konusunda bilgilendirme sağlayarak farkındalıklarını artırıcı etkinlikler hazırladı.

Haftanın başında öğrencilerimiz dolap kapaklarına su damlacıkları yaparak haftanın önemini vurgulayan görsellerle süslediler. Sonrasında sınıf içinde fen bilimleri öğretmenlerimiz su gününün önemini vurgulayarak sınıfta bilgilendirme yaptılar.

Farkındalıkları artan öğrencilerimiz suyun önemini vurgulayan sloganlar yazarak afiş hazırladılar. Hazırlamış oldukları afişleri okulun koridorlarına astılar. Okulun tuvaletlerine de afiş asarak su tasarrufunun önemini belirttiler.

Aynı zamanda ortaokul öğrencilerimiz için “Dünya Su Günü Konulu Resim Yarışması” düzenlendi.

Öğrencilerimiz son olarak okulun bahçesinde kendi tasarlamış oldukları su roketlerini fırlatarak haftayı eğlenerek ve öğrenerek tamamladılar.