GELİŞİM`DE AKRAN DANIŞMANLIĞI

08 Aralık 2022

GELİŞİM`DE AKRAN DANIŞMANLIĞI

Benzer özellikleri olan kişilerin birbirlerine bilgi, deneyim, duygusal ve sosyal yardım sağlayabileceği gerçeğinden hareketle Tıp Fakültesini hedefleyen 12. Sınıf öğrencilerimiz ile Akran Danışmanlığı Programımız gerçekleştirildi.
2016 yılında Gelişim Okullarından mezun olan ve Türkiye’nin seçkin üniversitelerinin Tıp Fakültelerinde eğitimlerini tamamlayan Deniz Güvenç, Esra Armağan ve Eray Erten öğrencilerimizle bir araya geldi. 12.sınıf öğrencilerimize, sınav öncesi ve sonrasında neler hissettiklerini, sınav hazırlık sürecinde neler yaptıklarını ve üniversiteli olmayı anlatarak öğrencilerimizin motivasyonlarını yükseltmelerine yardımcı oldular.
Bizleri ziyaret eden mezunlarımıza teşekkür ediyoruz. Gelişimli olmak ayrıcalıktır.