GELİŞİM`DE LÖSEV HAFTASI

13 Kasım 2023

GELİŞİM`DE LÖSEV HAFTASI

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası okulumuzda büyük ilgi ile karşılandı. Her sene lise kademesinin yürüttüğü bu etkinlik, bu sene de Lösemili Çocuklar yararına açılan stanttaki tüm ürünlerin satışı ile sonlandırıldı.

Satışların haricinde gönüllü öğrencilerimiz tarafından okulun tüm kademelerinde sunumlar yapılıp, lösev broşür ve bayrakları dağıtıldı.
Bunun yanı sıra Lösev yetkilileri ile okul gazetemizde yer verilmek üzere okulumuzun gazeteci yazarlık kulübü öğrencileri ile birlikte röportaj yapma fırsatına sahip olduk.
Ayrıca 7 Kasım turuncu renkte kıyafetler ve aksesuarlar takılarak farkındalık etkinliğine Gelişim Okulları olarak destek verildi.

Bu etkinlikte başta tüm Lösev yetkililerine ve çalışanlarına, proje sorumlusu olan Rehber Öğretmenimiz Ceyda Dörtköşe`ye, Lösev gönüllüsü olan ve görev alan tüm öğrencilerimize, süreçte destek olan herkese teşekkür ederiz.