GELİŞİM`DE MESLEK VE KARİYER GÜNLERİ - YURT DIŞINDA KARİYER PLANLAMA

06 Mart 2024

GELİŞİM`DE MESLEK VE KARİYER GÜNLERİ - YURT DIŞINDA KARİYER PLANLAMA

Meslek ve Kariyer Planlama Günleri`nde, 22 Şubat Perşembe günü 2022 mezunlarımız Diş Hekimliği (International Balkan University- Dentistry) öğrencisi Serra Korkmazoğlu ve Grafik Tasarım öğrencisi ( Vilnius Technical University-Multimedia Design) Selin Karan kendi bölümleri ve imkanları hakkında bizleri aydınlattılar.

Meslek tercihi, alan seçimi, kariyer planlama, yurt dışında üniversite okumak için istenilen koşullar, bölümlerinin yurt dışındaki olanakları ve kendi kariyer yolculukları hakkındaki tecrübelerini,10.sınıf öğrencilerimiz ile paylaştılar. Sunum, öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla sonlandırıldı.

Katılımları ve katkıları için değerli mezunlarımız Serra Korkmazoğlu ve Selin Karan`a teşekkür ederiz.