GENÇ YAZARIMIZA ÖZGÜR PENCERE ÖZEL ÖDÜLÜ

06 Nisan 2022

GENÇ YAZARIMIZA ÖZGÜR PENCERE ÖZEL ÖDÜLÜ

Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalem Öykü Yarışması 19 yıldır sosyal sorumluluk kapsamında gönüllülük ruhuyla düzenlenir. Her aşamasında farklı yaş gruplarından pek çok kişinin öyküleri kayıt altına alınır ve düzenlenir. Ön okumalardan geçen öyküler jüri üyesi değerli yazarlarımıza, edebiyatçılarımıza ulaştırılır ve değerlendirmeleri yapılır. Özgür Pencere Çocuk Ve Genç Kalem Öykü Yarışması 19 yıldır seçilen öykülerin kitaplaştırılmasından ödül töreninin düzenlenmesine kadar temeli gönüllülük olan bir sosyal sorumluluk çalışmasıdır.

Bu yıl 19. kez düzenlenen Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalem Öykü yarışması sonuçlandı. 9. Sınıf öğrencimiz İpek Duyuk “Adsızlar” öyküsü ile “Özgür Pencere Özel Ödülü” almaya hak kazandı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ayşegül Benli danışmanlığında yarışmaya katılan öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.