GENÇBİZZ LİSE GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI FİNALİNDEYİZ!

17 Nisan 2019

GENÇBİZZ LİSE GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI FİNALİNDEYİZ!

16 Nisan’da Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Liseli Girişimcilik Programı Eskişehir yarı finalinde il genelinde yarışan 38 şirket arasından seçilen şirketimiz BİOGOODS; 25-26 Mayıs tarihlerinde İzmir’de, 30 şirket arasında düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Geçen yıldan itibaren okulumuzda yürütülen program sayesinde öğrencilerimizin sadece girişimcilik deneyimi kazanmalarını değil; iş fikri üretebilme, sorumluluk alabilme, ekip çalışması yapabilme, iş dünyası profesyonelleri ile mentörlük çalışması yapabilme, finansal okuryazarlık kazanma gibi pek çok alanda eşsiz deneyimler elde ettiler.

Bu fırsatı sağlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı’na teşekkür ediyoruz. Türkiye finalinde ilimizi ve okulumuzu temsil edecek BİOGOODS Genç Başarı Şirketimize başarılar diliyoruz.