GENIUS OLYMPIAD 2018 FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

27 Mart 2018

GENIUS OLYMPIAD 2018 FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

New York’taki Sunny Oswego Üniversitesi ve Terra Eğitim Vakfı tarafından ABD’nin New York şehrinde düzenlenecek olan Genius Olimpiyat ve Genius Art adlı uluslar arası bilim ve sanat olimpiyatına ilk başvurusunda okulumuz finale katılmaya hak kazanmıştır.

Dünyanın en prestijli olimpiyatlarından olan Genius Olimpiyatlarına bu yıl yaklaşık 1700 başvuru arasından, okulumuz öğrencilerinden Zeynep Şişman, Berke Özkır, Adem Berk Yüksel Görsel Sanatlar alanından, Baran Yıldız ise İngilizce-şiir alanından finale katılmaya hak kazanmış ve Amerika`ya davet edilmişlerdir. Dünya çapında olan başvurulardan yalnızca 109 proje Sanat alanından, 76 proje ise İngilizce alanından seçilmiştir.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve danışmanlıklarını yapan öğretmenlerimiz Gizem Burcu Gerçek ve Sema Best`i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.