İZMİR ÜNİVERSİTE GEZİSİ

16 Mayıs 2022

İZMİR ÜNİVERSİTE GEZİSİ

12-13 Mayıs tarihlerinde Kariyer Planlama ve Mesleki Rehberlik Çalışmaları doğrultusunda 10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz “İzmir Üniversiteleri Tanıtım Gezisi ve Kültür Turu” kapsamında Ege Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesini; 2.gün ise Meryem Ana Evi, Efes Antik Kenti ve Şirince Köyünü ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz, Ege, Yaşar ve İzmir Ekonomi Üniversitelerinde, yetkililerden üniversitelerin tanıtımı, akademik ve sosyal yaşamı, yurt dışı çalışmaları, burs imkânları gibi birçok konuda detaylı bilgi alırken aynı zamanda eğitim ortamlarını, spor ve sosyal tesislerini görme şansını yakaladılar.
Meryem Ana Evi, Selçuk Efes Antik Kenti ve Şirince`de tur rehberleri eşliğinde kültür türünü tamamladılar.