İZMİR ÜNİVERSİTE GEZİSİ

28 Nisan 2018

İZMİR ÜNİVERSİTE GEZİSİ

19-20 Nisan tarihlerinde kariyer planlama ve mesleki rehberlik çalışmaları doğrultusunda 10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz “İzmir Üniversiteleri Tanıtım Gezisi” kapsamında Ege ,Dokuz Eylül ve İzmir Ekonomi üniversitelerini ziyaret etti.

Öğrencilerimiz, Ege Üniversitesi’nde, Diş Hekimliği Fakültesi 3.Sınıf öğrencisi olan 2015 yılı mezunumuz Afra Gencer ve Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi olan 2015 yılı mezunumuz Kaan Hükmen’den; Dokuz Eylül ve İzmir Ekonomi üniversitelerinde tanıtım yetkililerinden okulların akademik ve sosyal yaşamı, yurt dışı çalışmaları, burs imkânları gibi birçok konuda detaylı bilgi alırken aynı zamanda eğitim ortamlarını, spor ve sosyal tesislerini görme şansı yakaladı.
Ziyaret edilen üniversitelerde öğrenim gören mezunlarımız tarafından karşılanmakta ayrıca bizleri gururlandırdı.