KALEMİN UCUNDAKİ ÖYKÜLER

06 Haziran 2018

KALEMİN UCUNDAKİ ÖYKÜLER

Ortaöğretim Eğitiminde Niteliği Artırma Projesi kapsamında yürütülen “Kalemin UcundakilerProjesi” içerisinde yer alan “Kısa Öykü Yazma” yarışmasında okulumuz Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Mina Su Dindar ikincilik ödülü aldı ve proje kapsamında hazırlanan “kalemin Ucunda Öyküler” kitabında yer alma şansı yakaladı.

Okulumuz Genç Yazarlar Kulübü bünyesinde projeye katılan öğrencilerimiz Mina Su Dindar, Deniz Kaya, Zeynep Eylül Yılmaz, Sevimnur Karamanlı, Dilara Başay, Ezgi Kaynak, İrem Aydın, Ceren Özer, İzem Erik, Dervişan Savaş ile danışman öğretmenimiz Ayşegül Benli’ye proje katılım sertifikaları verildi.

Okul kurucumuz Sayın Erdal Şahbaz’a da projeye sağladığı destek nedeniyle plaket taktim edildi.

Projeye katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.