LİSE ÖĞRENCİLERİMİZDEN LABORATUVAR SUNUMLARI

12 Ocak 2023

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZDEN LABORATUVAR SUNUMLARI

Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerimizde dönem başından beri yaptığımız tüm deneyleri kurduğumuz deney stantlarında asistan öğrencilerimiz ve branş öğretmenlerimiz eşliğinde tekrarladık.

9 ve 10. sınıf tüm öğrencilerimizin katılım gösterdiği etkinliğimizde Kimya dersi kapsamında “Kök Boya ve Kütlenin Korunumu Deneyi”, Fizik dersi kapsamında “Kumpas Uzunluk ve Hacim- Öz kütle Ölçümü, Yüzey Gerilimi, Pascal Prensibi, Katı Basıncı ve Elektrik Akımı ve Voltaj İlişkisi Deneyleri”, Biyoloji dersi kapsamında ise “Lipit, Karbonhidrat ve Protein Ayıraç, Bira Mayasında Tomurcuklanma ve Soğan Kök Hücrelerinde Mitoz Bölünme Deneyleri” gerçekleştirildi. Katılımlarından dolayı tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.