MESLEK TANITIMI SUNUMLARI ECZACILIK’

28 Kasım 2023

MESLEK TANITIMI SUNUMLARI ECZACILIK’

Okulumuz Lise Kademesi Meslek ve Kariyer planlama etkinlikleri kapsamında yürütülen ‘’Meslek Tanıtım Sunumları’’ programımızın ilk bölümü olan Eczacılık sunumu, 27 Kasım Pazartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji ve Kozmetoloji araştırma alanında öğretim üyesi olan Sayın Doç.Dr. Evrim AKYIL ve Eczacılık Fakültesi öğrencisi Ömer Barış CAN tarafından gerçekleştirilen sunum, büyük ilgi ile karşılandı.
Sunumda bölümün aradığı özellikler, fakülte dersleri, mesleğin nitelikleri, iş imkanı ve olanakları, eczane açma prosedürü, kariyer hayatında yüksek lisans ve doktoranın önemi, yurt içi ve yurt dışında mesleğin yeri gibi birçok önemli konuya temas edildikten sonra sunum, soruların yanıtlanması ile son buldu.

Katılımları ve ‘’Eczacılık’’ bölümü hakkında değerli bilgi ve paylaşımları ile bizleri aydınlattığı için değerli hocamız Doç.Dr. Evrim AKYIL’a ve öğrencisi Ömer Barış CAN’a teşekkür ederiz.