MESLEKİ YÖNLENDİRME VE KARİYER PLANLAMA

06 Mart 2020

MESLEKİ YÖNLENDİRME VE KARİYER PLANLAMA

4 Mart Çarşamba günü, Mühendislik Bölümlerinde okumak isteyen 10.sınıf öğrencilerimizle Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesindeydik. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü / Telekomünikasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Nezih GEREK tarafından yapılan üniversite tanıtımına katılarak bölümler ve kariyer planlamaları hakkında detaylı bilgi edindik. Sunum sonrasında Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Feridun AY tarafından gerçekleştirilen, Elektromanyetik Alan (İngilizce) dersine bölüm öğrencileriyle birlikte katılma şansına sahip olduk.

Bu imkânı bize sağlayan ve desteğini esirgemeyen değerli hocalarımız Prof. Dr. Ömer Nezih GEREK ve Prof.Dr. Feridun AY’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.