MESLEKİ YÖNLENDİRME VE KARİYER PLANLAMA KAPSAMINDA KOÇ ÜNİVERSİTESİ İLE BULUŞTUK

30 Kasım 2020

Gelişim Okulları lise rehberlik birimi tarafından Mesleki Yönlendirme ve Kariyer Planlama kapsamında gerçekleştirilen üniversite ve bölüm tanıtım sunumlarına bu dönem pandemi nedeniyle çevrimiçi ortamda devam ediliyor.25 Kasım Çarşamba günü Koç Üniversitesi ile bir araya gelen 10,11 ve 12.sınıf öğrencilerimize yapılan sunumda Koç Üniversitesi’nin eğitim programı,yurtdışı olanakları,burs ve yurt imkanları,aktif öğrenci kulüpleri ile ilgili bilgi verildi.Üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirilen sunum sonrası soru-cevap bölümü ile üniversiteli olma yolunda adım adım ilerleyen öğrencilerimiz,merak ettikleri konularda da bilgi sahibi oldu.

Bu verimli etkinlikte öğrencilerimize eşlik eden Koç Üniversitesi öğrencileri Asya Karataş,Sehma Aydın,Ceren Yıldız,Ece Tuncer,Felicia Atılmış’ a teşekkür ediyoruz.