MESLEKİ YÖNLENDİRME VE KARİYER PLANLAMA KAPSAMINDA SABANCI ÜNİVERSİTESİ İLE BULUŞTUK

09 Şubat 2021

Gelişim Okulları 10 ve 11.sınıf öğrencilerimiz, Mesleki Yönlendirme ve Kariyer Planlama kapsamında Sabancı Üniversitesi ile buluştu.

Türkiye’de kendine özgü işleyişiyle ilerleyen Sabancı Üniversitesi, liberal bilimler tarzı eğitim veren ilk yükseköğretim kurumu olmasıyla dikkat çekiyor. Üniversitenin akademik yapısı, bölümler arası geçiş, çap ve yan dal sistemi, çeşitli yurtdışı olanakları hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerimiz, sunum sırasında sorularıyla renk kattılar. Sanal tur ile okul yerleşkesini görme imkanı da bulduğumuz bu verimli tanıtım için Sabancı Üniversitesi tanıtım koordinatörü Semih Bilen’e teşekkür ederiz.