MUN KULÜBÜMÜZ BOĞAZİÇİMUN KONFERANSI`NDA

26 Şubat 2019

MUN KULÜBÜMÜZ BOĞAZİÇİMUN KONFERANSI`NDA

Gelişim Okulları MUN Kulübü 23-25 Şubat tarihleri arasında BoğaziçiMUN Konferansı`ndaydı. SOCHUM komitesinde Sude Naz Günay ve Arhan Arslan, DISEC komitesinde Selin Karan ve Kayra Özlü, Historical NATO özel komitesinde Ceyhun Bilgiç ve G20 komitesinde Latif Deniz Kılıç başarılı tartışmalarla dünya sorunlarına çözüm arayıp, yasa tasarısı sundular. Council of Europe komitesinde çok başarılı bir konferans geçiren Batu Özkara, Dila Durceylan ve Sena Durceylan komiteleri kapsamında Onur Ödülü`ne layık görüldüler. Bütün öğrencilerimiz lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı ilki düzenlenen BoğaziçiMUN konferansında oldukça yararlı ve verimli 3 günün sonunda konferansı başarılı bir şekilde tamamladılar. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.